כבדים טריים מוקפצים ברוטב טריאקי על פולנטה תירס טרי ובצלים

ו באדר ב'
,
16 במרץ, 2016
16/03/2016 15:17
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

קג כבד טרי טרי (מאוד חשוב)

שמן זית, מלח, ופלפל

חצי קג תירס גרגירים

2 בצלים סגול וירוק

רוטב טריאקי מוכן

הוראות הכנה

חותכים את הבצלים לרבעים ואופים בתנור כ5 דקות ב180 מעלות עם מעט שמן זית, מלח, ופלפל.

את גרגירי התירס מבשלים כ10 דקות ואז טוחנים לקרם חלק.

את הכבדים צולים ומקפיצים עם רוטב טריאקי במחבת.

להרכבת המנה מניחים כף של קרם התירס במרכז הצלחת ופותחים כמו חומוס במרכז, מניחים 5 או 6 כבדים מוקפצים ומעל מפזרים מגלדי הבצל האפויים סגול וירוק .

בתאבון מנה נהדרת בטעמים!!!

הערות

6 סועדים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר