חזה עוף פיקנטי

כג בכסלו התשעו
,
05 בדצמבר, 2015
05/12/2015 22:50
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חזה עוף פרוס דק

שיני שום קצוצים

בצל קטן קצוץ

רוטב צ´ילי חצי כוס

חצי כוס שמן זית

פפריקה מלח פלפל

הוראות הכנה

בתבנית שמים את חתיכות החזה עוף ומוזרים מעל את השום והבצל הקצוצים

את הרוטב שעשוי משמן זית רוטב צילי והתבלינים מורחים על החזה עוף

שמים לחצי שעה במקרר שיספוג את הטעמים ו זה לתנור בחום של 170 מעלות ל 20 דקות

יוצא טעים ועסיסי

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר