חזה עוף פיקנטי

כג בכסלו התשעו
,
05 בדצמבר, 2015
05/12/2015 22:50
פיקנטי ופשוט צילום: shutterstock
בשרי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חזה עוף פרוס דק

שיני שום קצוצים

בצל קטן קצוץ

רוטב צ´ילי חצי כוס

חצי כוס שמן זית

פפריקה מלח פלפל

הוראות הכנה

בתבנית שמים את חתיכות החזה עוף ומוזרים מעל את השום והבצל הקצוצים

את הרוטב שעשוי משמן זית רוטב צילי והתבלינים מורחים על החזה עוף

שמים לחצי שעה במקרר שיספוג את הטעמים ו זה לתנור בחום של 170 מעלות ל 20 דקות

יוצא טעים ועסיסי

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר