חלום וסימן

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 05/05/24 09:14 כז בניסן התשפד

שאלה

שבוע טוב,

מה שאספר ישמע קצת הזויי.

אבל ביום חמישי בין שישי הלכתי לישון בבוקר קמתי שביד שמאל שלי יש ממש צבע של חינה ( כתום) בכל כף היד.

ניסיתי להבין איך זה הגיוני ולא מצאתי תשובה. במהלך היום בין שטיפות ידיים הכתום נעלם לאט לאט.

ואז בין שישי לשבת חלמתי חלום על היד הכתומה כמו חינה וביקשתי מבורא עולם סימן ממנו.

לאחר מכן קיבלתי סימן באה יונה לבנה עם פרחים לבנים והבנתי שזה סימן מבורא עולם והתחלתי לבכות ולהודות לו שהוא איתי תמיד.

הסתכלתי לשמיים ואמרתי תודה וראיתי פרצוף גדול של בחורה ( רק פנים) אינני יודעת מי זאת.

מאז אני מוטרדת רק בגלל שאיך הגיוני שהיה לי סימן של חינה על היד?? ממש כמו בחינות אותו דבר.

חייבת לציין שלא היה לי כלום ביד לפני שישנתי עשיתי רק עוגות ובצק וזהו.

תודה מראש על המענה,

תשובה

שלום

אין לי מושג מאיפה זה הופיע, אבל חשוב מאוד לדעת, שלא כל תופעה שאנחנו לא יודעים להסביר אותה באופן טבעי, זה אומר שבאמת אין לה הסבר באופן טבעי.

כל טוב