האם להתארס או לא?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 10/01/24 08:26 כט בטבת התשפד

שאלה

שלום הרב!

אני בהתלבטות אם להתארס או לא.

היא מאוד רוצה להתארס ואני לא מרגיש שאני באמת באמת אוהב אותה.

כן כיף להיות איתה אבל זה מרגיש לי שאם עכשיו נפרד לא יהיה לי יותר מדי קשה. כי יהיה קשה אבל לא יותר מדי.

מה כדאי לי לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אני מבין היטב את המצב בו אתה נמצא.

אך לצערי אין ביכולתי לענות על שאלה זו.

שכן התשובה לה מורכבת מכל כך הרבה עומקים, שמטבע הדברים היחיד שחשוף אליהם הוא....אתה.

היא תלויה בשאלה מי אתה, מה עולמך, מה זה "באמת לאהוב", מה אתה רואה מול העיניים בקשרים שלך עם אישה, ועוד ועוד.

ואת כל זה רק אתה יודע.

בפשטות ניתן לומר כי אם היפרדות ממנה לא תהיה לך קשה – שלא ניתן לבנות קשר טוב של נישואין במצב כזה.

אבל, כאמור, רק אתה יודע את עצמך.

כל טוב ומציאת דרך