מה זה אומר מספר 9 שאני רואה בשעון כולל בשניות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 26/12/23 10:35 יד בטבת התשפד

שאלה

ערב טוב לך, שמי אודליה, לרוב כשאני מסתכלת בשעון, אני רואה את המספר 9, אפילו גם את השניות עם המספר 9, למשל 19, 29 ועוד, ואני לא מבינה מה זה אומר כלפי, ולפעמים בודדות אני רואה את המספר 6, אבל לרוב את המספר 9 בשעון כמו שרשמתי לך, ורציתי לברר האם בורא עולם מסמן לי משהו, אפילו אני חושבת על דברים שלילים לצערי וחששות בגלל זה, תודה רבה וערב טוב ומבורך.

תשובה

ב"ה

שלום.

לא יודע לפרשן מה בורא עולם מסמן לך בזה.אבל נראה לי שכדאי לנסות "לפענח" מה בורא עולם מבקש מאיתך לעשות בעולם הזה. שהרי נאמר בתורה וְעַתָּה֙ יִשְׂרָאֵ֔ל מָ֚ה יְהֹוָ֣ה אֱלֹהֶ֔יךָ שֹׁאֵ֖ל מֵעִמָּ֑ךְ כִּ֣י אִם־לְ֠יִרְאָ֠ה אֶת־יְהֹוָ֨ה אֱלֹהֶ֜יךָ לָלֶ֤כֶת בְּכׇל־דְּרָכָיו֙ וּלְאַהֲבָ֣ה אֹת֔וֹ וְלַֽעֲבֹד֙ אֶת־יְהֹוָ֣ה אֱלֹהֶ֔יךָ בְּכׇל־לְבָבְךָ֖ וּבְכׇל־נַפְשֶֽׁךָ."

הקב"ה לא צריך לתת לך סימנים דרך השעון אלא זה כתוב בצורה מפורשת בתורה . ועל כל אדם לנסות להתאמץ להשיג את המטרה הזו .

היכולת שלך "לקרוא" את שפת הסימנים היא מוגבלת שהרי היום אין נבואה ואין רוח הקודש. אז מה שנותר לכל אדם בעולם הוא ללכת ישר ולפעול לפי מה שכתוב בצורה מפורשת בתורה.

בברכה,

עוזיאל אליהו.

נ.ב הספרה 9 היא ספרה משמעותית מאוד החוכמת הקבלה שהרי יש 9 ספירות. והכתר הוא ספירה שנמצאת מעל כולם ולכן לא תמיד היא נמנת.

ויש כמה חתכים וצורות של העמדת הספירות כגון : ימין שמאל אמצע (חח"ן בג"ה דת"י)

או בצורה של סגול חב"ד חג"ת נה"י . וכדומה

.