מניין בשעה מוקדמת.

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/10/23 09:59 כח בתשרי התשפד

שאלה

שלום,

יש לי שני בתי כנסת קרוב לבית. אחד כ5-10 דקות הליכה מהבית, אמא שלי לא מסכימה שאלך אליו בגלל המצב הביטחוני שאם יהיה אזעקה בדרך.

השני כ2-3 דקות החיכה מהבית, והמניין בשעה 6:30, ובשביל להגיע ולהתארגן לפני אצטרך לקום ב-5:40.

בימים האלה אני לא הולך לתפילת שחרית במניין, האם המעשה שלי נכון לעשות, או שעלי לנסות בכל זאת לקום מוקדם?

תודה.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תשתדל מאד לקום מוקדם יותר, הרי אין היום בית ספר תוכל לחנוח לאחר מכן.

שבת שלום

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי