מרגיש שנסגר לי המזל

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 30/07/23 23:07 יב באב התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב , אני רוצה לשאול שאלה

כל הזמן הזה המזל שלי היה פתוח עד לפני חצי שנה שהרגשתי שהוא נסגר לי יצאתי מזוגיות עם מישהי לפני חצי שנה ומאז המזל נסגר לי לא מצליח לי בכלום , אני מנסה ונכשל על פעם מחדש , אני מנסה להכיר ולא מצליח מאז ופעם הייתי מכיר בשניה ואפילו הכל היה בא אלי לבד בלי מאמץ ,ועכשיו אני מתאמץ לזה ואני לבד כל הזמן לבד נהייתי בודד התרחקתי מכולם וכולם התרחקו ממני

הכל הלך לי מבין הידיים מרגיש שנסגר לי המזל ורוצה לתקן מה אפשר לעשות ? תודה מראש

תשובה

שלום וברכה,

אנחנו מאמינים שהקב"ה מכניס אותנו למצבים מהם אנחנו יכולים לצמוח ולגדול. אין זה עניין של מזל אלא שהקב"ה רוצה להרים אותך גבוה יותר מהיכן שהיית קודם.

אם קודם היית טוב, עכשיו הוא רוצה להרים אותך להיות יותר חזק, יותר שלם.

גם במצבים קשים, תמיד נזכור שהקב"ה הכניס אותנו למצב זה מתוך מטרה לגדל אותנו. זה כמו מכון כושר: זה כואב, זה קשה, אבל זה בונה אותנו.

אל תתייאש, עלה והצלח! מתוך המשבר תראה ישועות!