הכוונה בחיים

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 30/07/23 23:12 יב באב התשפג

שאלה

אני איבדתי כיוון בחיים זה מרגיש שכל מה שאני רוצה הולך נגדי ולא קורה.

עשיתי לואר שבעקבותיו הבנתי את אהבתי לרפואה ואני מס שנים מנסה להתקבל וזה נראה שזה לא נועד

למרות שאני מרגישה בלב כמה אני מתאימה למקצוע ויש לי אהבה רבה וזה התחום היחיד שאני מרגישה את הניצוץ הזה של הייעוד שלי בחיים אבל אני כבר לא צעירה ואני חייבת למצוא את הכיוון שלי ואם שה לא רפואה אני לא יודעתמה לעשות אני מרגישה כישלון ושהכל נגדי וקצת איבוד תקווה בלי זה אני חא יודעת מי אני

תשובה

שלום וברכה,

לעיתים הקב"ה מזמן לנו כיוונים אחרים מאלו שאנו מתכננים לעצמינו שיכולים להפוך אותנו לאנשים גדולים יותר ולאפשר לנו לתרום יותר לכל הסובבים אותנו.

אני ממליץ שתלכי להכוונה תעסוקתית, זה יכול לעזור מאוד ללמוד על אפיקים חדשים ומגוונים אליהם את יכולה להתחבר ומהם להתפתח.