הכוונה ועזרה

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 06/06/23 22:37 יז בסיון התשפג

שאלה

שלום לרב אני רוצה להתייעץ עם הרב כי אני רואה הרבה שיעורים שלו ויש לו חכמת נעלה וניסיות בלתי מושג אני בראשית נולדתי לאמא בת16 בניתוח קיסרי למרות שלאמא שלי היה מחלה מיוחדת זהבת לוטוס שעם המחלה הזאת אין אפשרות ללדת זה נס נולדתי עם אסמה חלש אבל הייתי ילד מיוחד אני זוכר כל דבר שראיתי מאז שאני ילד עד היום חוץ מיזה יכולות שהיו לי שהיתי קטן הייתי חולם חלום וכל מה שהייתי חולם היה קורה יום אחרי זה וככה בתור ילד ידעתי כבר מה מגיע ומה יהיה אחרי זה באותו תקופה יום אחד הייתי במרפסת וראיתי הסורגים שני דמויות מאבן עם גוף של אדם בלי פרצוף הרגלים שלהם והידים שלם היו הפוכותונגוף והפנים הסתכלו עלי אבל עם לא זזו אמרתי לאמא שלי ואחרי זמן קצר עברנו דירה בהמשך שגדלתי היסודי נפתח לי עוד יכולת הייתי יודע מה אנשים רוצים להגיד בשיעורים בבית ספר שהמורה הייתה מדברת הייתי יודע מה היא הולכת להגיד הייתי מקשיב קצת לראות שזה מה שאני יודע והייתי כותב סיפורים חלק מהסיפורים קרואו בעתיד אבל קצת בצורה אחרת וחלק לא אחרי זה התחלתי להרגיש מי תובע ומי רע ולהרגיש מה שבן אדם מרגיש להכנס לנעליים שלו ליות הוא ממש ולצאת וכל הזמן אמא שלי הייתה יודעת שאני ילד מיוחד ואז עברנו דירה לשכונה של ערבים ליד מערת אליהו הנביא ואני הייתי משחק בהר כי כולם היו הרבום הייתי משחק בקלע מחפש נחשים הורג אותך בתור ילד התחלתי ללכת למערה לייד המערה יש מקווה טבעי כמו בארי הייתי שותה מהמים של הנביא זאת היה קשה בבית אז הייתי חוזר מבית ספר וכל הזמן בחוץ אחרי זה התחילה מלחמת לבנון השניה טילים על חיפה אחרי זה עשיתי בר מיצווה פרשת ויקרא אחרי זה נפתח לי עוד יותר היכולות והתחדדו שנה אחרי זה ההורים שלי מתו בתאונה דרכים שהייתי בן 14 התחלתי להתקרב לדעת למדתי שנה והלכתי לישיבה בעין הים של הרב שי פרי אחרי שלוש חודשים אני הולך למערה אני מרגיש שאליהו מדבר איתי ואמר לי לך לירושלים אבל זה לא היה במילים זה ברגש כוונות לא במילים אבל הבנתי ושעלתי למה ולא ענה חזרתי בדרך הייתה שם מישי שבקשה צדקה נתתי לה היא אמרה לי השנה אתה תתחתן שיהיה לך בית אמרתי לה זה לא יקרה אני יודע מה יקרה והלכתי בגלל שידעתי מהנביא אחרת חזרתי לישיבה דיברתי עם הרב שי פרי אמרתי לו שאני רוצה ללכת לירושלים הוא אמר לי עם את באמת צדיק תלך באותו יום דברתי עם סבתא רבה שלי שהבת של אחותה התחתנה עם אב בית של ישיבת הפקדתי שומרים בירושלים באותו יום ב4בלילה עליתי על אוטובוס

הגעתי לישיבה ירושלים הייתה קסומה אחרי כמה חודשים אני שוכב ער במיטה ואני רואה אור בכל לבן כמו שאתה קם בבת אחת מהר ונהיה לך לבן כזה אני רואה לבן כזה ובתוך הלבן הזה בא מישו עם בד על הראש קשור לובש בדים בא אלי אני מסתכל עליו ואני רואה שהוא לא בן אדם רגיל קודם כל הוא היה יצירה של הבורא היה לו זקן שחור מחודד שחור ופס לבן מהסנטר הוא היה שחום והיו לו עינים מצוירות עיני נץ הוא הסתכל עלי עם העינים לתוך העינים שלי נכנס עלי ראה הכל מלמטה למלא יצא אמר כן עם הראש והלך אחרי זה הרב עובדיה יוסף זכרו לברכה מת והיה פיגוע בשמואל הנביא אז ירדתי מהסדרים קצת הוציאו אותי מהישיבה הרב אמר עם אתה לא יכול לעמוד בזה תלך אני ידעתי שכבוד הבריאות דוחה לא תעשה שבתורה לעומק אז אמרתי שאני עוזב הוא אמר שאני יחזור רק שהוא לא יודע עם הוא יהיה פה שאני יחזור ואז חזרתי לחיפה בחיפה המשכתי ללמוד תורה כמה שנים נעלתי חיים של חילוני אבל לומד תורה ומאמין שאני יחזור כל מה שראיתי נתן לי אמונה ותקווה אחרת ואז לקחתי איזה סם שגרם ליכולות שלי להגביר את עצמם בצורה מטורפת בהתחלה שמעתי את כולם חושבים ביחד ראיתי את כל הרישימוים של הכל באויר נפתח לי לגמרה שנה וחצי לקח לי ללמוד לשלוט בזה בעוצמה הזאת ואז קרה משו מוזר דודה שלי נפטרה חודש אחרי סבא שלי נפטר ושנה אחרי זה הבן דוד שמת נפטר בטעונה שהדודה נפתרה הכאב הצער הזה הביאו אותי למצב חזיונות עדינים חודש אחרי שסבא שלי נפטר לא אכלתי 30 יום רק שתיתי מיים ואז ראיתי את דוד המלך צוחק צחוק של אושר פסיכי הכל על הקורונה הכל מה יהיה ב10 ב20 30ו 50 הבאות והיה חבר שהיה איתי כל הזמן הזה וסיפרתי לו מה יהיה וגם ראיתי איך אני מגיע לירושלים לפני ומה הדרך שלי לצאת מהמצריים רק שזה היה מלא מלחמה ותחבולות ראיתי שאני צריך להתחבר לערבים ולסכסך בנהם מבפנים לצור אמון איתך ולקח מהם כסף להחזיר ואז לקחת מהם עוד הרבה כסף לריב איתך ובגלל שאנחנו במלחמה זה שלל מלחמה זה מותר רק שיהודי אחר ששמר על הכסף שעברתי שבאתי לקחת את זה הוא נעלם עם הכסף ואני בירושלים רואה דברים נלחם איתם לבד והכסף של התחלה של הגאולה אצלו אני מאמין שמתי שהוא זה יחזור והגאולה תתחיל אני ראיתי ניסים עם לא מימנו אז הבורא ימצא דרך אני ראיתי תוצאות הרבה אבל את הדרך שזה יקרה לא ראיתי עם הרב ירצה לדבר איתי אישית אני ישמח כי ראיתי עץ נשמות אין סופי שהנשמות שם קיבלו אותי שאלתי למה מגיע לי ליות איתכם עם כולם ועם אמרו לי כי לכולנו יש לך קשר אני ישמח עם הרב ידבר איתי בהמשך ויוכל לעזור לי להבין אין אני מגיעה לקצה גבול היכולת הרוחנית שהיכולת שלי יגדילו את עצמם ויהיה מזה משו טוב

עם הרב רוצה לשמוע דברים שקרו לי בירושלים פעם בברית טיפלתי במישו בן 13 חסיד שנפל והערתי הוא והרב חכם אהרון ביטון והרב בצרי היו שם הרב עדס הילד בא לבקש מהם ברכה עם אמרו לו על תבקש ברכה הוא שאל למה עם אמרו לו כי היה לך גילוי אליהו הנביא אנחנו לא נותנים לכה ברח אני ברחתי מהבושה כי אני טיפלתי בו בן אדם גוסס שמכיר אותי 8 שנים מבקש שאני יבוא להפרד מימנו אני מגיעה הוא אומר לי משה משה אני מתקרב אני אומר לו זה פלוני אלמוני הוא אומר משה תלחץ לי תייד וזהו אחרי כמה ימים אני עוזר לעיוורת להגיע לבניין עורכי דין נפגשנו במקרה אני לא מכיר אותה בדרך היא מספרת לי שאח שלה נפטר אני שאול איך קוראים לו היא אחות של הבן אדם שנפטר אני מדבר עם הבנק יש להם את הפרטים שלי הפקידה אומרת לי משיח פלוני אני אומר לא פלוני אלמוני כתוב היא אומרת אהה נכון עם הרב ירצה לסייע לי להבין מה קורה לי כבר שנים אני ישמח כי אני עדין נורמאלי זה לא משגע אותי כמו כולם אני פשוט מתחיל לחפש וללמוד על מה שאני רואה וזה מחייה אותי במקום לגמור אותי

תשובה

שלום וברכה,

כל אחד מאיתנו בא לעולם בזמן מסויים ובמקום מסויים על מנת לבצע תפקיד מסויים.

לכל אחד מאיתנו יש תפקיד שמיועד רק לו. התפקיד לא צריך להיות משהו מיוחד, הוא גם יכול להיות מאוד אפור ושגרתי. וזה מה שהופך את זה לכל כך מיוחד. אני לא צריך להיות הרב הראשי לישראל או משה רבינו על מנת להשפיע ולהיות משמעותי. אני יכול להיות פשוט אני, להקפיד על המצוות, ללמוד תורה, להיות מוסרי... פשוט אני.

אין צורך לחפש רחוק, הכל מצוי בנו.

אני ממליץ לעצור שניה, להתייעץ עם מישהו שמכיר אותך באמת, זה יכול להיות חבר, רב וכד'. ישנם גם אנשים בעלי יידע מקיף ומקצועי שיכולים לכוון אותך ולעזור לך למצוא את דרכך שלך באופן שבו תרגיש שלם עם עצמך ועם חבריך.

המון בהצלחה,

ויהי רצון שהקב"ה יכוון את כולנו בדרך האמיתית והנכונה ונמצא חן ושכל טוב בעיני א-לוקים ואדם.