שמירת הברית

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 19/02/06 09:42 כא בשבט התשסו

שאלה

שלום לכבוד הרב

אני בן 27, רווק, ומנסה באמת לשמור על הברית.

בזמן האחרון אני נתקף מידי פעם בזמן השינה במן יצר בלתי נשלט ממש הגורם לי להוצאת זרע לבטלה

אני מדגיש שאני ממש מעורפל בזמן המעשה. אני פשוט מתעורר באמצע הלילה עם אמוק ומן שגעון

הגורם לי לכך. כשאני ער אני אף פעם לא מוציא ז"ל. אני מנסה ללמוד לפני השינה אבל זה לא כ"כ עוזר. מה אני יכול לעשות? אולי יש איזה לימוד מיוחד היכול לעזור לי ואולי יש עוד דברים היכולים לעזור?

תודה רבה מראש

תשובה

בס"ד

יש כמה עצות אבל העצה הכי נכונה היא פשוט להתחתן!

לא לקרוא לעצמך "רווק נצחי" ולא לחשוב כך. רק להקדיש את כל זמנך לחתונה.

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=25809