קשר של שקר

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 02/08/03 17:53 ד באב התשסג

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב!

אני בחורה שמאוד מקפידה שאף אחד לא ישמור לי טינה,כי אני לא רוצה שיהיה לי חטא.

אבל יש לי בעיה,שהכרתי בחור דתי דרך האינטרנט ונפגשנו ונתתי לו את התחושה שאני מעוניינת בקשר אבל אז התחרטתי והבהרתי לו שאני לא מעוניינת בקשר איתו,והבהרתי לו את זה טוב.

הבעיה היא שהוא אומר שאני אנוכית ואגואיסטית.

אני ביקשתי ממנו סליחה,למרות שלא הייתי צריכה לבקש,ואני חושבת שאין טעם לטחון את מה שהיה בייננו.אני חושבת שאני לא אשמה בכלום.אבל אם הוא טוען שהוא נפגע ממני. זה אומר שאני צריכה לרדוף אחריו למחילה,למרות שאני ממש לא רוצה להתקרב אליו?

תשובה

בסד

שלום רב

אל לך להרגיש אשמה חס ושלום.
הוא מנסה את מזלו שוב אמנם בדרך פסולה.וזה עצמו סיבה מצוינת לעזוב אותו .!
את לא חיבת לו שום דבר !!!!!
גם לא חיבת לפרט לו את הסיבה בגללה את מעונינת להפסיק את הקשר.
אז תתחזקי .

בברכה