ספר תנ''ך מלא רעוע

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/06/09 13:55 יט בסיון התשסט

שאלה

ברשותי יש תנ"ך מלא רעוע במקצת שממנו אני קורא תהילים ואת שמע ישראל .

שאלתי היא למה בספר תנ"ך מלא אין התפילות שלפני ואחרי קריאת ספר תהילים או תוספות לשמע ישראל ?

והאם ספר תנך רעוע במקצת הוא טוב או לא טוב ?

תשובה

הספר שבו כתובות תפילות הוא הסידור. אתה צריך סידור ובו תמצא גם קריאת שמע וגם את התפילות והברכות שצריך.
אם אתה משתמש בספר התנ"ך הרעוע וזה נוח לך - זה טוב מאוד מפני שכך אתה שומר על הספר.