נכשלנו - האם להתחתן?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 20/02/06 05:15 כב בשבט התשסו

שאלה

שלום לכבוד הרב נא לא להתיחס לשגיעות כתיב אני פשוט עולה מצרפת מי כיתה "י" יש לי חברה בסוף "יב" הכלתתי ללכת לישבה שם חזרתי בתשובה שלמה והצטארתי אל מעשיי בגיל ההיתבגרוות החלתנו שנה שאברה לשמור נגיע וברוך ה" היצלחנו לשמור נגיעה למרות שנשארנו חברים והחלתנו להתחתן כמובן שגם היא חזרה ביתשובה אבל לא כמוני אני יותר דתי ממנה והצורת חשיבה שלנו כצת שונה אבל לשנינו אותם מטרות להקים בית יהודי דתי נאמן בישראל אז רציתי לדעת אם העבר שלנו מאפשר לנו חתונה ??

תשובה

בס"ד

זה מאוד משמח שהחלטתם לחזור בתשובה. דעו לכם ש"אין דבר שעומד בפני התשובה".

אני מציע לכם לקיים את התוכניות שלכם דהיינו - להתחתן. אתם לא צריכים לפחד מהשוני בצורת החשיבה. כל זוג הם שני בני אדם שונים. אם שניכם רוצים בית מלא באלוקים - תלכו יחד.

אני מציע לכם לעשות הפסקה בפגישות שלכם עד הזמן שבו תרצו להתחתן.
אם זה בעוד שנה - תחזרו לפגישות בעוד שנה.
ואם בעוד שנתיים - להפגש שנית עוד שנתיים.
אל תביא את עצמך ואותה לידי נסיון. למרות שעמדתם בנסיון בכבוד - לא צריך לנסות את עצמינו.

בהצלחה