משפחה

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 10/07/03 07:31 י בתמוז התשסג

שאלה

הבעיה שלי שהמשפחה נפגשת רק בשבתות ואני לא יכולה בשל כך להיות איתם. אני מפסידה מסיבות יומי הולדת ואירועים. זה גורם להרגיש מנותקת מהמשפחה. אולי אמא שלי צודקת. אולי אני באמת מחוץ למשפחה. המשפחה שלי מבקרת אותי על דבר שהיה הדבר הכי חשוב בשבילי בחיים. על הצעד הכי משמעותי, על הדבר שגרם לי לכל כך הרבה אושר. עבורם זה הדבר האיום שיכל לקרות.הזמן עובר ושום דבר לא משתנה. אני לא רוצה לעזוב את הבית. אבל אולי עדיף אם תהיה הסלמה במצב?

תשובה

: שלום רב!
השאלה היא נכונה אבל למרות זאת אין מקום בכלל לחלל שבת, אבל את חייבת להמשיך להתחזק בדרכך ולמצוא את הדרכים שלך להראות לכל המשפחה, תמצאי את הדרכים לחזק את הקשר המשפחתי.
מיכאל ברום