מכנסיים מתחת לחצאית

חדשות כיפה צוות ישיבת אלון מורה 21/12/05 16:58 כ בכסלו התשסו

שאלה

האם מותר ללבוש מכנסיים מתחת לחצאית קצרה (צנועה) ושיראו את המכנס?

תשובה

מיכל!
אני מצרף לך את תשובתו של הרב אליקים לבנון שליט"א ראש ישיבת ברכת יוסף ורב הישוב אלון מורה בנוגע ללבישת מכנסיים מתחת לחצאית.
ברק
תוכן השאלה:
לכבוד הרב
1-האם יש בעיה עם מכנסים מתחת לחצאית לבנות מבחינת צניעות?
תשובת הרב:
1. אם החצאית מכסה את הברך, אין בעיה הלכתית ואפשר ללכת עם מכנסיים מתחת לחצאית. אולם מגדרי צניעות וחינוך ראוי להאריך יותר את החצאית, לפחות עד האמצע בין הברך לקרסול.