חלום של חברה שלי

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 26/02/17 17:47 ל בשבט התשעז

שאלה

חלום של חברה שלי, ״הייתי בבלוק כלשהו פתאום נכנס איש אחד עם בגדים מוזרים והיתה לו מזוודה אמרתי לו שהוא טעה בכניסה .הוא התקרב אליי ודקר לי משהו בצוואר. הרגשתי שאני מאבדת הכרה אהל הצלחתי לחשוב. הוא לקח אותי בידיים ועלה איתי במדרגות . כל הדרך ניסיתי להסביר לו שאני מצליחה לחשוב כי פחדתי ממה שהוא יעשה לי. ואז הוא הכניס אותי לכיתה כלשהי שם אותי על השולחן ואז איכשהו התעוררתי והצלחתי לברוח והוא רדף אחרי והיו מלא ילדים בחוץ וזה בסוף תפסו אותו״

תשובה

שלום
לא לתת הרבה יחס לחלומות כי אין אנו מבינים ואין אנו פותרי חלומות זה כח של יוסף דניאל ועוד..
ניתן לקרוא הטבת חלום בפני שלשה מופיע בסידורים אחר שחרית.
בהצלחה