חבר

חדשות כיפה הרב אליעזר אלטשולר 03/09/11 21:52 ד באלול התשעא

שאלה

האם יש טעם להכיר ולצאת עם בחור שאין בינינו תחומי עניין משותפים? כלומר, מקומות שאני אוהבת להיות ולבלות הוא בכלל לא אוהב ומקומות שהוא אוהב להיות בהם אני לא אוהבת. מה כבר יש לנו לעשות ביחד?

תשובה

אם זו הבעיה היחידה ובשאר הנושאים אתם תמצאו הרבה מן המשותף והמאחד- אין שום בעיה.
אם זה מעיד על כיוון שונה בחיים, באמת אין בשביל מה להתחיל, אבל אני מניח שאז גם איש לא היה מעלה פגישה כזו על דעתו.
סיכום: לברר מה המחשבה שמאחורי ההצעה, אולי מדובר בבחור שהוא באמת טוב במיוחד, ואת כרגע בוחנת רק משהו שולי , ולא את העיקר.