התאבדות

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 28/08/16 15:04 כד באב התשעו

שאלה

שלום

אני מאיה

אני רוצה לספר את הסיפור שלי עם ה'

הוא כמו אבא שלי

הוא תמיד תמך בי אוהב אותי והיה שם לצידי ואני לא הערכתי את זה ורק הצקתי לו קיללתי והתנהגתי נורא לא מגיע לו בת כמוני, הוא תמיד עשה הכל בשבילי ואני רק התנהגתי אליו נורא אני מנסה לעצור את עצמי ו לשלוט בעצמי ולא מצליחה כל הכבוד לי עכשיו אידבדתי את הבן אדם היחיד שאהב אותי ושתמך בי מקווה שאני מוצה לא מגיע לו בת כמוני שעושה לו דברים כאלה אני בן אדם נורא ואני מאחלת לעצמי למות

הואתמיד נתן לי עוד ועוד הזדמנויות ואני פישלתי

תשובה

כל עוד שאת חיה ה' רוצה בך ואוהב אותך ולא חפץ במות המת כי אם בשובו מדרכו הרעה