הסבר למקרה כלשהו

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 15/03/10 20:37 כט באדר התשע

שאלה

שלום לך כבוד הרב השאלה שליקצת מוזרה קורים לי כל מיני מקרים שאני לא יודע לפרשם אשמח לקבל ממך הסבר לגבי המקרה האחרון :היום 2010\3\14

מצאתי שלושה כיפות במקומות שונים מחוץ לבית במהלך היום דבר שלא קרה לי מעולם האם יש לזה הסבר או פירוש כלשהו או שזה סתם צירוף מקרים

תשובה

שלום וברכה!

צריך להתייחס לדברים בפרופורציות הנכונות. לכן לא להתרגש מכל מיני צירופי מקרים. לענ"ד מה שקרה לך זה צירוף מקרים. אם תרצה תוכל לפרש את הדבר כרמז להתחזק יותר, הרי להתחזק ולהתקדם בעבודת ה' תמיד טוב.

בברכה,

חיים בריסק