הומו

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 02/09/16 14:18 כט באב התשעו

שאלה

שלום שמי מאיה,

אז ככה יש לי בן דוד בן גילי (17) ,הוא לומד בישיבה ויוצא לנו לדבר הרבה , לאחרונה הוא סיפר לי על בחור מהכיתה שלו שמחילה -הוא הומו.. כולם יודעים את זה , הוא אמר שהוא בעצמו ראה אותו עושה דברים, כך שזה לא שמועות אלא משהו וודאי ובטוח.

הוא אמר שהחבר'ה שלו לא מדברים איתו בכלל ,הוא עובר ברחוב ולא אומרים לו שלום ,בקיצור מתעלמים ממנו לגמרי.

איך שהוא סיפר לי את זה משהו היה נשמע לי לא נכון בהתנהלות של המקרה הזה, הייתי רוצה לדעת איך צריך לנהוג במקרה כזה לפי ההלכה איך להתנהג ולהתייחס אל אותו בחור... ישלי השפעה רבה עליו כך שזה יכול לעזור...

תודה רבה...

תשובה

שלום
יש לברר שזה אמת ולא רק שמועות
יש לאהוב כל אדם גם אם אנו חולקים על מעשיו
המעשה מבחינת היהדות נקרא תועבה ויש לטפל בעניין ושוב ביחס של אהבה וכבוד
בהצלחה