האם זה הגיוני שיש למילים\מחשבות שלי כוח על טבעי?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 20/03/06 15:15 כ באדר התשסו

שאלה

אולי השאלה שלי תשמע קצת מוזרה ואולי אפילו טיפשית, אבל זה מאוד מטריד אותי..

כבר כמה שנים, בעקבות כלמיני דברים שקרו, יש לי תחושה שיש למילים ומחשבות שלי כוח על טבעי.

לפני כמה שנים, הילד של השכנים שלי היה חולה וההורים שלו לקחו אותו לבי"ח. אח"כ סיפרתי לחברה שלי בתמימות כמה שהם מסכנים וכמה קשה להם וששמרתי על שאר הילדים שלהם כדי לעזור להם. יום אח"כ אבי המשפחה נהרג בתאונת דרכים.

כמה חודשים אח"כ, סיפרתי לחברות שלי על דודה שלי שחולה בסרטן (היא היתה חולה הרבה לפני כן, אבל אף פעם לא כזה סיפרתי לאנשים). יום אח"כ המצב שלה התדרדר בפתאומיות והיא נפטרה.

לפני שנה, חלמתי על אחותי שהיא נפטרה, שלושה חודשים לאחר מכן, זה אכן קרה. היא נפטרה..

לפני כמה שבועות, שמעתי את אימי מדברת בטלפון על הלוויה. במהלך השיחה קלטתי שמדובר בהורה של אחד מהשכנים שלנו, ומייד עלה לי בראש שכן מסויים. בסוף השיחה התברר שצדקתי, אמו של אותו שכן שחשבתי נפטרה..

האם זה מעיד על משהו? האם זה באמת אומר שיש למילים ומחשבות שלי כוח על טבעי? אם כן, מה עלי לעשות??

תודה מראש, זה מאוד מטריד אותי...

תשובה

בס"ד
יש לך בחלט כוח רוחני על טבעי , אבל זה קורה להרבה אנשים ולכן צריך להזהר במחשבות ובדיבור שלך וכמו שהיה אומר הרבי מחב"ד: תחשוב טוב- יהיה טוב!
עוד תזהרי מלחשוב מחשבות גאוה, כיון שהם יקחו לך את הכוח הזה למקום שלילי.