..... די דחוף

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 20/10/04 17:21 ה בחשון התשסה

שאלה

כבוד הרב שלום! אני בדר"כ יוצאת עם חברותי לפיצה במוצאי שבת, ובאים לשם בנים ואח"כ הם הולכים לגן שעשועים וסתם מדברים שם , רציתי לשאול אותך אם זה מתאים ללכת לשם , כי אני לא עושה שום דבר רע סתם מדברת עם חברות שלי ולא דברים רעים חס וחלילה!! אם תוכל לענות לי על שאלה זאת בהקדם!! תודה רבה!!!

תשובה

שלום רב
לא הייתי ממליץ להשתתף בכל פעילות שאין בה תוכן של ממש גם עם בנות לבד ועל אחת כמה וכמה כשזה ביחד עם בנים שאז האוירה מסוגלת ליותר קלות ראש.