בעל משקר

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 30/08/16 16:44 כו באב התשעו

שאלה

שלום רב אני כותבת בדמעות רבות,בעלי התחיל עבודה עם הרבה נשים רווקות וצעירות ממני.יש לו פיסבוק והוא שם לצערי מסתכל על אותם בנות שעובד מעלות תמונות בבגד ים.

עזבתי את נושא הקנאה בעצתכם פה.

לפני כמה זמן מצאתי ניירות לגלגול ברכב ושאלתי אותו מזה? אומר לי לא יודע זה לא שלי..לא קניתי את זה והמשכתי.

כעבור כמה חודשים מצאתי בכיסים שלו טבק. ואז כבר ידעתי שזהו הוא מעשן לא מפריע לי העישון כמו השקרמיש לנו 2 ילדים אני לא יודעת מה לעשות אני נסערת אנחנו נשואים כבר 6 שנים 2 תינוקות והנה היום אני צריכה ללכת למקווה היום התוודה ששיקר איך אני אלך ככה מה עלי לעשות כבר לא יודעת על מה משקר לי.

תשובה

שלום
לדחות מקווה זה לא דבר נכון
מה שכן יש לדבר על ליבו ולשפוך את נפשך מה את חשה ואת ההתלבטות אם ללכת למקווה ועל החלטתך שכן לטבול בשביל שלום בית ואהבתך אותו
מקווה שיעזור
אם לא יש לפנות ישירות לרב או ליועץ נישואין
בהצלחה