אינטרנט וחרדים

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 28/02/17 02:39 ב באדר התשעז

שאלה

הרבה מאד נופלים בגלל האינטרנט ומגיעים לשאול תחתית והרבה רעות יוצאים מזה

למה שלא יעשו כמו החרדים שיצאו נגד האינטרנט וכל המכשירים למיניהם לכאורה הם צודקים הרי אין אפוטרופוס לעריות לא צריך ללכת רחוק בשביל... זה נמצא בידך?

כך שאל אותי חבר חרדי

מה לענות לו? באמת קשה גם לי.

תשובה

ב.טוב
יש אינטרנט רימון דווקא בצינות הדתית דאגו לזה זה חסימה מעולה ברמת ספק יש לי בבית בטוח לילדים
אכן הדבר לא פשוט
המלחמה לא מרפה ניסיונות גדולים אם יהיה בן חיל לפי הצער השכר
צריך לדעת לא האינטרנט רע אין רע בעולם רק השימושים למשל מכונית יאמרו שזה רע היא הורגת ואנו נאמר טובה תלוי מי הנהג השימוש