ללא נושא

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/08/10 11:30 כג באב התשע

שאלה

שלום רב,

חברתי התארסה לפני כחצי שנה. (קיבלה טבעת מחבר שלה, אך משום מה הם לא קובעים תאריך לחתונה פשוט ממשיכים "לזרום" עם החיים...

השאלה היא אם יש בעיה הלכתית בזה??

תשובה

ב"ה

לשואלת שלום,

תקופת האירוסין יכולה להיות תקופה מעצימה אך יחד עם זאת היא מאוד רגישה,
מבחינת ההלכה, צריך לשמור על כל ההלכות למרות שיש קרבה נפשית בין השנים.

מבחינה אחרת זו זוגיות רגישה שיכולים להגיע למתחים וספקות מיותרים, עד כדי ביטול הקשר.

לכן זוג שהגיעו להחלטה שהם רוצים להתחתן צריכים לעשות זאת בהקדם האפשרי.

(התשובה היא כללית, ולא מתייחס ספציפית למקרה שראית כי הם לא שאלו אותי)

בברכה,

דני ארגמן