סלט דלעת I

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

300 גר´ דלעת

שמן

מיץ לימון

מלח,

פלפל שחור,

מעט פפריקה חריפה או צ´ילי (לא הכרחי),

פלפל ירוק חריף וטרי (לא הכרחי ואפשר להחליף בבצל קצוץ)

הוראות הכנה

שוטפים את הדלעת ומסירים את הגרעינים והקליפה. חותכים לקוביות בינוניות ומבשלים עם כוס מים בסיר מכוסה, עד שהדלעת מתרככת. מסננים היטב, מועכים דק, מוסיפים את שאר החומרים, מצננים לספיגת טעמים, אך מגישים בטמפ´ החדר

הערות

כתבות נוספות