מצרכים
כוס מים
2 ביצים
4 כפות קמח ת"א
2 כפות שמן
3 בננות פרוסות
2 חב´ שוקולד מריר
קוקוס לזריה
הוראות הכנה
מערבבים היטב: מים, ביצים, קמח ת"א ושמן.
אני עושה את זה בקנקן קטן - וכך קל ליצוק מהבלילה למחבת.
מחממים מחבת קטנה, ומטגנים בה את הבלינצ´ס. לא צריך לשים שמן!!
מטגנים אותם רק מצד אחד ועורמים בצלחת.
כשכל הבלינצ´ים מוכנים, לוקחים אחד, שמים בתוכו (על הצד הלא מטוגן)
2 קוביות שוקולד, 2 פרוסות בננה ומעט קוקוס.
מקפלים מארבעת הצדדים למעטפה סגורה, ומטגנים משני הצדדים להזהבה קלה נוספת.
זהו!!
לשובע.
הערות
14 יחידות יש הרבה יתרונות במתכון הזה:
א. יחסית לקינוח הוא לא יקר
ב. מלבד הסוכר שבשוקולד אין תוספת סוכר.
ג. כשר לפסח
ד. ללא מרגרינה או שמנת צמחית.
ה. פרווה.
ו. המתכון הזה לבלינצ´ס הוא נהדר!! תמיד תמיד מצליח.
תהנו!!
המתכון באדיבות הבלינצ´ס משכנה, המילוי מבוסס על קינוח תאילנדי מפורסם.