מרק בטטה, עדשים ובורגול

חדשות כיפה במחשבה תחילה 12/03/12 16:39 יח באדר התשעב

מרק בטטה עדשים ובורגול, צילום: shutterstock
מרק בטטה עדשים ובורגול, צילום: shutterstock

מצרכים

3-4 בטטות.

1/2 כוס בורגול/קינואה

3/4 כוס עדשים אדומות

1 בצל

2 שיני שום

מעט שמן

מים.

מלח+פלפל.

הוראות הכנה

מטגנים במעט שמן בצל קצוץ ואחרי 2 דקות מוסיפים את השום-כתוש, אחרי 5 דקות הזהבה מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות. מוסיפים את הבורגול והעדשים + תיבול מלח ופלפל,וממלאים את הסיר במים, מרתיחים ומבשלים כ40 דקות.

אפשר לטחון ואפשר גם להשאיר ככה. יוצא טעים מאוד.

הערות

סיר לכמה סועדים

המתכון באדיבות המצאה מוצלחת

כתבות נוספות