מרק חצילים טעים טעים!

א בכסלו התשעא
,
08 בנובמבר, 2010
08/11/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חציל בינוני-גדול, קלוף, חתוך לקוביות (לתת בו ביס קטן לפני תחילת ההכנה. אם הוא מר לקחת אחר. חבל להשקיע ובסוף להתבאס)

בצל גדול חתוך לקוביות גדולות

כוס עדשים כתומים ברורים ושטופים

כף אבקת מרק בטעם עוף

פלפל

מים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד שהוא שקוף

מכניסים את החציל והעדשים ומוסיפים מים מהקומקום עד לכיסוי הרכיבים ועוד חצי סנטימטר מעל.

מביאים לרתיחה.

שמים את כף אבקת מרק העוף והפלפל, מערבבים טוב אך בעדינות.

מביאים שוב לרתיחה.

מבשלים על אש קטנה 40 דקות.

הערות

אומנם המתכון נשמע מוזר ולמען האמת גם לא נראה משהו אבל הוא טעים ומשביע מאוד! כל מי שהיה מספיק אמיץ לטעום ביקש את המתכון.

המתכון באדיבות המטבח המהולל של משפחת קופרשמידט

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר