שאלה על התאהבות בעולם הדתי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/05/24 12:32 כה בניסן התשפד

שאלה

הי

אני עובדת בעבודה בסביבת גברים חלקם דתיים.

והכוונה חיפשתי אתר דתי להבין.

הכוונה שאני לא מכירה גברים מהעולם הדתי הגבוהה

בעבודה שלי יצא לי להכיר בחור דתי שנראה שחייו היו בישיבות

הוא לובש כיפה ציונית דתית קטנה נראה אולי כי יש לו שינויים בהיבט הדתי וציציות

הוא נשוי לשני תאומות ונראה שמעולם המשפחה חשובים מכל.

אה ממה מה

נראה שהוא כן מפלרטט בעדינות עם בנות וגם איתי

ואני רואה אותו מסתכל על בנות

גם אם זה רק ייצר הסקרנות שהוא מעיד על עצמו

אני מתחילה להיקשר אליו

ומנסה בד בבד להתרחק

אני מרגישה שהוא אשם בזה

אני פונה כאן בכדי להבין את הדתיים שמצד אחד נשואים ומצד שני מחפשים פלרטוטים

אני ממש חוששת להיקשר אליו

בעיקר כי יש עוד בנות

אשמח למענה להבין

ובאשר אלי איך מתרחקים ממשהוא במקום שאת רואה אחת לשבוע כאשר את חוששת לפספס כי הוא עלול להיות במגעים אחרים.

אבל זו שאלת הכלל

רציתי להשתמש בפורום זה בכדי להבין את העולם הדתי שהוא נמצא בו

אולי אני טועה והכל זה ייצר שכלי סקרני שמתבלבל לו

בחרתי רב כאן באופן אקראי כאשר אין לי מושג

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

חז"ל כבר אמרו שאין אפוטרופוס לעריות, וכולם יכולים חלילה ליפול בכך, ולכן צריך לעשות סייגים.

לגבייך את צריכה לשים סייגים לקשרים בינכם, ולא להפגש עמו לבד אלא במקומות שיש עוד אנשים, וכמו כן לדבר רק בעינייני עבודה ולא נושאי משפחה ודברים כלליים.

שבת שלום

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי