נכון, אין כמו הלביבות הקלאסיות מתפוחי האדמה, אבל כמו התפתחות הסופגניות המושחתות בשנים האחרונות, גם הלביבה המסורתית של חנוכה עברה לא מעט שדרוגים. אל תוותרו על תפוחי האדמה, אבל תרשו לעצמכם לגוון עם לביבות קישואים, גבינות, זוקיני ועדשים. כשמדובר בחג לצד מלחמה איומה, אין מנחם כמו לביבות מטוגנות ופריכות.

לביבות זוקיני

לביבות זוקיני טבעוניות צילום: אריאל בן חמו

לביבות בטטה, גזר וכרובית

לביבות בטטה, גזר וכרובית צילום: יחצ

לביבות עדשים וירק

לביבות עדשים וירק צילום: מאסטר שף

לביבות עם אפונה וגבינה

לביבות עם אפונה וגבינה צילום: אפיק גבאי

לביבות ירוקות

לביבות ירוקות צילום: shutterstock

לביבות גזר, זיתים ותירס

לביבות גזר, זיתים ותירס צילום: shutterstock

לביבות עדשים ומנגולד

לביבות עדשים ומנגולד צילום: אייל קרן

לביבות כרישה ותפוחי אדמה

לביבות כרישה ותפוחי אדמה צילום: shutterstock

לביבות גבינה מתוקות של חלי ממן

לביבות גבינה מתוקות צילום: shutterstock

לביבות פטריות

לביבות פטריות צילום: smspsy,Shutterstock

לביבות תירס

לביבות תירס צילום: shutterstock

לביבות טונה

לביבות טונה צילום: MShev,Shutterstock

לביבות קוטג'

לביבות קוטג' צילום: shutterstock

לביבות קישואים עם נענע

לביבות קישואים עם נענע צילום: shutterstock

לביבות בטטה של אורנה ואלה

לביבות בטטה צילום: shutterstock