עבר עלינו חודש עמוס בארוחות משפחתיות עטירות פחמימות, בשר, שומן וקלוריות. ארוחות החג שהתחילו לפני כחודש בארוחות ראש השנה שתובלו בהמון דבש, פירות והרבה מתוק, המשיכו לסעודת המפסקת שהייתה עטירת פחמימות מורכבות על מנת שנעבור את הצום בטוב ובשובע. ומשם, ארוחות חג סוכות שנפרשו על פני שבוע כשבין לבין גם שבתות ושמחות שזיכו אותנו בעוד ישיבות של ארוחות בסוכה. כמו שידוע, לכל תקופת החגים יש "אחרי החגים" והאתגר הגדול הוא כי שבת כבר ממש כאן. אם גם אתם החלטם שזוהי התקופה להתחיל דיאטה ולשמור על הגזרה, אנחנו כאן בשביל לעזור לכם לעשות את הצעד הראשון והוא: ארוחת שבת קלילה, עטירת סיבים תזונתיים, בריאה ומשביעה. אז תשקיעו בעצמכם ובמשפחה שלכם ארוחה דיאטית, קלילה ומשביעה.

המתכון הראשון הוא טאטקי סלמון עם מיונז, מנה עשירה בטעמים ובחלבון. המתכון בלינק הבא:

טאטקי סלמון עם מיונז וואסבי

טאטקי סלמון עם מיונז ווסאביצילום: טקה סטודיו

המנה השנייה היא תוספת עשירה ומלאת ויטמינים שניתן לשבוע רק ממנה. ירוקת צלויים, המתכון בלינק:

ירקות צלויים על מצע חומוס מעגבניות

ירקות צלויים על מצע חומוס עגבניותצילום: טקה סטודיו

מאחלים לכם דיטאה משביעה וטובה ושתצליחו לעמוד בכל אתגר שהצבתם לעצמכם השנה