כמוסות ויטמינים בלי כשרות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/01/24 14:32 יט בשבט התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, יש כמוסות של שמן נר הלילה שאני רוצה לקחת כי יש לי אקנה הורמונלי וקראתי שזה עוזר לאיזון.

הכדור עצמו של חברה מוכרת בכל הפארמים פשוט עליה אין כשרות כי הבנתי שיש שם משהו שעשוי משומן חזיר בשביל הייצוב או המעטפת של הכדור , אני קראתי בעבר אני לא בטוחה כל כך..

רציתי לדעת אם אוכל לקחת את הכמוסות שהן לא כשרות אם קיים היתר בגלל שזה יכול לעזור לריפוי האקנה שלי, צריך מספר כדורים ביום ותקופה, אני שומרת כשרות כמובן לא נמשכת לשום מאכל לא כשר.

תודה

תשובה

שלום

בקישור הבא יש מספר תשובות של רבני כושרות בעניין שמן נר הלילה

https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=50&searchString=%D7%A0%D7%A8+%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%94

כל טוב