חברה לכלכה לי בגד בטעות והוא יקר

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 16/10/23 10:26 א בחשון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, אמא שלי קנתה לי סוודר חדש מקורי בשווי 600₪ או 300₪ אני לא בטוחה אבל יקר. קיצר חברה עברה לידי עם טוש ארטליין בזמן שעת יצירה כזאת ונשאר בטעות כתם על הסוודר החדש. עבר כמה חודשים אבל זה לא יוצא לי מהראש וזה סוודר שמאוד יקר לי . מה לעשות? אני יכולה לבקש ממנה שתשלם לי על זה?

תשובה

שלום

באופן עקרוני, אדם נושא באחריות לנזקים שהוא גרם, גם אם זה נעשה שלא בכוונה.

אבל כדאי לדעת האם באמת היא חייבת בתשלום! צריך לגשת יחד לתלמיד חכם שישמע את שני הצדדים ואת כל הפרטים, ויאמר מה הדין.

בהצלחה