שאלה בענייני בשר וחלב

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 13/04/07 14:11 כה בניסן התשסז

שאלה

שלום, עד לפני מספר שנים הייתי מחכה בין בשר לחלב 3 שעות כמו אמא שלי, אבל אבל לפני כמה שנים אמא שלי אמרה לי שאני צריכה לחכות כמו אבא שלי, שזה אומר שמותר לאכול חלבי בשעה השישית. וכתוצאה מין המעבר הפסקתי לאכול בשרי כמעט, חוץ משבת. רציתי לפנות אליכם בשאלה מה לעשות, כי עכשיו חסר לי קצת ברזל. והבשרי חשוב לגוף. מה לעשות?

תשובה

את צריכה לנהוג כמו אביך. תאכלי בשר ותחכי שש שעות. תאמיני לי שלא קורה כלום, הכל שאלה של הרגל (מניסיון...)
לחילופין ניתן לפנות לרופא ולקבל מרשם לתוספת ברזל.