רכילות בפורום

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 13/05/09 13:18 יט באייר התשסט

שאלה

האם יש איסור של לשון הרע בזה שבן אדם לא משרשר בפורום נכון ורוצים להעיר לו על זה במטרה שהוא ילמד ויחכים

אך לבנתיים שאר האנשים רואים את הערה ויכול להיות שפשוט יהיו כל מיני קינטורים

האם יש בעיה של לשון הרע בעצם זה שעוד אנשים יראו את ההערה או שרק אם יהיה ויכוח וקינטורים אז מגיעים ללשון הרע?

תשובה

שלום

יש להקפיד שהביקורת תהיה אישית, ללא אפשרות שאחרים יראו אותה. שהרי כדבריך, זה מגיע ללשון הרע והוצאת שם רע ולהלבנת פנים.

כל טוב