פלאה במידה ולא הכשרתי דחוף!!!!

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 03/04/07 21:32 טו בניסן התשסז

שאלה

שכחתי להכשיר בפסח את הפלטה(אני שם אותה 24 שעות בכל לילה אנוכי מנקה אותה ושוטף אותה היטב!)-ובינתיים אני שם את הפלטה בפי על אף שלא הכשרתי, האם אני צריך לשים אותה? או שאני טועה??

תודה מראש !!

תשובה

מצטער שלא עניתי על השאלה בזמן. רק כעת כ"ז סיוון נודע לי על המנגנון בו אני יכול לראות את התגובות וראיתי את התגובות של המגיבים שהסבו את תשומת ליי שלא מדובר על פלטה לשבת. התשובה שהיא כבר בבחינת חמץ שעבר עליו הפסח היא שאתה צריך להגעיל את הפלטה תוך כדי הפסח