עגיל בגבה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 22/06/09 08:41 ל בסיון התשסט

שאלה

שלום הרב רציתי לשאול האם יש איסור בתורה לגבי עגיל בגבה אבא שלי לא מסכים לי בגלל הדת ואני רוצה לדעת אם הוא צודק שאסור עגיל

אני באמת רוצה עגיל בגבה ולא כי אמרו לי העגיל ימשוך תשומת לב לכמה אנשים אבל לא למשך הרבה זמן אלה למשך כ-5 דקות וכמובן שאני ינסה להגיד להם שלא צריך לעשות עניין ושיפסיקו את השיחה על זה אם זה ימשך הרבה זמן בעיניי העגיל הוא יפה מהי תשובתך האם אבי צודק שהוא לא מסכים הוא שזה מותר?

תשובה

בס"ד
שלום רב,
שאלה דומה, על נזם באף, נמצאת באתר. אותם דברים שכתבתי שם אני אומר גם לך.
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=183266
בברכה