למה אין לי מזל?

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 02/08/09 23:13 יב באב התשסט

שאלה

אני בנאדם טוב שהולך בדרך השם ואוהב את הבריות ולעזור תמיד שאפשר ולהפך.

בתקופה של השנה האחרונה אני מרגיש שאין לי מזל בחיים.

יש לי בעיה רפואית במערכת הנשימה שמפריעה לי מאוד

לא מצליח לעבור את הרשיון נהיגה נכשלתי כבר ב-5 טסטים,

ניסיתי חיזוק של קירוב השם אך עדיין אין ישועה,האם יש לך הסבר לעניין,מה אני צריך לעשות לפי דעתך,

בברכה,

אופיר עזרא

תשובה

בס"ד

אכן אין לך מזל כי אתה בן ישראל וישראל הם מעל המזל!
המזל הגדול שלך הוא שאתה יהודי.
נכון ההתמודדויות שאתה מתמודד אתם אינם פשוטות כלל וכלל אבל אני ממש ממליץ לך לקרוא את הספר של הרב מאיר בזק "בצל ידיך", אני בטוח שזה ישנה לך את כל ההסתכלות שלך על החיים ועל מה שקורה לך.
הכלל הוא: "הכל טוב וכל השאר הוא דמיונות", קרא את הספר ואז גם אתה תזכה לראות שכך הם פני הדברים!

רפואה שלמה
ובהצלחה בהמשך