ללכת לבני עקיבא?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 20/10/04 16:28 ה בחשון התשסה

שאלה

שלום לכבוד הרב!

שמי פרח והשאלה היא כזאת תמיד החברות והמדריכות שלי בבני עקיבא משכנעות אותי לבוא לבני עקיבא ואני לא יודעת אם יש בזה בעיה הלכתית כי יש שם בנים ואני לא מרגישה בנוח... מה לעשות? ללכת? ואם יש בעיה הלכתית?

תודה ,פרח

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אם לא הלכת אז איך את יודעת אם יש בעיות ומה הם הבעיות?
לדעתי כדאי לך ללכת לתקופה מסויימת ולבחון את המציאות מקרוב. וכשתעלי על בעיות מסויימות תשאלי שוב וננסה יחד למצוא פיתרון (אם ניתן).
והיה אם לא ימצא חן בעינייך אז תעזבי ואם ימצא חן בעינייך אז תמשיכי.
ויש עוד נקודה והיא : מה האלטרנטיבה שלך?
גם את זה צריך לקחת בחשבון שבאים להחליט בנושא זה.

בהצלחה,

עוזיאל