חתונה

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 27/06/04 02:42 ח בתמוז התשסד

שאלה

אחת שמתקרבת לדת שאלה אותי נא לתת תשובה טובה! חשוב ביותר כדי שתשמור על עצמה!

אך אני אדע אם אני ובעלי נהנה מיחסים אם לא עשינו את זה ליפני החתונה?

אך נדע שאנחנו מתאימים? שהגוף שלנו מתפקד כמו שצריך?

תשובה

שלום רב:

יש להסביר לחברה שהזוגיות מתקיימת ועומדת בעקר על החיבור הרוחני והנפשי שבין בני הזוג היסוד הזה הוא זה שמחבר ביניהם והופך אותם לרעים אהובים ומתוך כך יודעים לכבד זה את זה ולהעניק זה לזה רק כאשר היסוד הזה קיים הקשר הפיזי יכול להצליח בדיקת קשר זה לפני הנישואין אסור לפי ההלכה ורק מביא נזק לזוגיות מאחר והא בונה את הזוגיות על היסוד של הקשר הפיזי.

מיכאל ברום.