חתונה שוויונית

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 06/04/07 20:52 יח בניסן התשסז

שאלה

האם ישנם בצהר רבנים שיהיו מוכנים לעשות חופה שוויונית?

אני מעוניינת להיות יותר פעילה בחופה שהיא המעמד המרגש ביותר ביום נישואי. אני רוצה להעניק טבעת לבן זוגי במהלך החופה ואף לומר את אחת הברכות המקובלות.

אני יודעת שישנם רבנים שמוכנים לערוך חופות שוויוניות וברצוני לדעת אם גם בצהר ישנם רבנים כאלה, ואם כן, איך יוצרים עמם קשר.

תשובה

ב"ה כ"ב ניסן תשס"ז

שלום רב!

בצהר עורכים חופות על פי ההלכה, במסגרת ההלכה קיימות אפשרויות לשלב את הכלה במעמד החופה, כדאי להפגש עם אחד הרבנים על מנת לשמוע מהן האפשרויות.

בברכה

בניהו ברונר