חלומות

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 23/05/12 18:37 ב בסיון התשעב

שאלה

שלום, חלמתי חלום על דוד שלי שיושב ואנחנו מדברים (לא זכור לי על מה) וכעבור יומיים הוא נפטר ממחלת הסרטן. האם חלום זה יש משמעות? האם זוהי מעין שיחת פרידה?

תודה מראש

תשובה

בעזה"י

שלום,

ישנם חלומות שמושפעים מדברים וחוויות שאנו חווים במהלך היום, לכן אם כבר הייתה תחושה או ידיעה שזמנו של הדוד קרב- ייתכן והחלום פשוט הושפע מכך ומרצון לשוחח איתו בטרם יסתלק.

ישנם חלומות שמעבירים לנו מסרים הקשורים לעבודה הפנימית שלנו ולנפש שלנו- ואת זה רק החולם יכול לדעת לאשורו.
מה התחושה שהחלום מעורר בך?
האם הוא דוחף אותך לעשייה, לשיפור, לתיקון?
עליך לנסות לראות אם וכיצד החלום עשוי להכווין אותך קדימה.

בברכה
אור