חזרה בתשובה משז"ל

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 22/12/12 18:52 ט בטבת התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב

לצערי הרב לפני כמה חודשים התחלתי לעשות הוצאת זרע לבטלה ואף ללכת לבחורות שמוכרות את גופם כדי לקיים יחסי מיין. הצלחתי לשמור לשמחתי הרבה 3 שבועות וחשבתי שזה מאחורי ושזהו זה אך לצערי שוב ושוב נפלתי. כיום אני כבר כמעט חודש מחוץ לדבר הרע הזה ומקווה לחזור בתשובה גם לפני זה היתי אדם מאמין מניח תפילין שומר שבת וכו מחר אני מתכוון לצום בע"ה.אני מקווה להתחיל תהליך חדש לתהר את הגוף ,הנשמה ולשמור את העיינים משטויות אלה ולחזור להיות אדם מאמין ודתי כמו שהייתי אשמח מאוד אם תוכל לעזור\להגיד לי מה לעשות איזה תיקונים לומר כדי לחזור בתשובה שלמה בע"ה ושתימחק לי העבירה החמורה הזאת ולחזור בתשובה שלמה.

תודה רבה

תשובה

בס"ד

"כי נפלתי קמתי כי אשב בחשך יהוה אור לי"

בטיפול נמרץ איך יודעים מי מת ומי חיי?
תסתכל על המוניטור- לאלו שאינם בחיים אין עליות וירידות במוניטור הקו ישר, לאלו שבחיים הקו של המוניטור מראה עליות וירידות-
ב"ה אתה בחיים!

כמובן שעלינו לשאוף לחיים של קדושה וטהרה ולפעול למען חיים שכאלו, אך עם זאת על לנו ליפול לייאוש עצבות או פחד ח"ו מהנפילה, עלינו להמשיך ולפעול בכל כוחנו על מנת להגיע חזרה אל קצה העליה הקודמת ומשם להמשיך לנסוק מעלה, והכי חשוב הוא לזכור שהקב"ה איצנו תמיד בין בעליה ובין בירידה- "אם אסק שמיים, שם אתה; ואציעה שאול הנך"

אני ממליץ לך לקבוע זמן ללימוד תורה עם חברותא, וללמוד את הספר של הרב יהושע שפירא- "אשיב ממצולות"

בהצלחה
וכל טוב