זיווג משמים??

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 02/08/10 00:27 כב באב התשע

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני נמצאת בתק' מאוד מבלבלת, יצאתי עם בנאדם במשך חודשים, ויצא לנו לדבר על חתונה והכל.. אבל, הכרתי בנאדם אחר ומאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו.

עם החבר הנוכחי שהיה לי לקחתי בעקבות זה הפסקה, ולאחר 3 שבועות הבנתי שאין טעם להמשיך את הקשר כי אני לא מרגישה אליו..אני לא יודעת מה לעשות, אני נורא מבולבלת- האם עשיתי את ההחלטה הנכונה? האם ליצור קשר עם הבנאדם שהכרתי או לא? לתת לא-לוקים לסדר את הדברים? כולם אומרים לי שאם נועדנו להיות יחד,נהיה יחד? אני לא צריכה לעשות השתדלות בעניין? מה עושים במקרה הזה?

תודה רבה לך!!

תשובה

לשואלת שלום,

א.אם את מרגישה שהבחור לא מתאים אז לא צריך להתעסק עם זה, ותשכחי ממנו.

ב. אמנם ה' מסדר את הדברים , אבל אם לא נתאמץ לא נזכה לקבל, לכן צריך להשתדל ולהתאמץ ולא להמתין שדברים יבואו מאיליהם.

בברכה,

דני ארגמן