התחזקות בדת

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 27/06/04 13:42 ח בתמוז התשסד

שאלה

כבוד הרב שלום!

שאלתי אליך היא: כבר מספר חודשים אני מנסה להתחזק אך לא עולה בידי הדבר דברים כגון: תפילה בבוקר במניין, קביעת עיתים לתורה,שמירה על הלכות. ברצוני להזכיר כי יש לי רקע דתי למדתי בישיבה שחורה ובישיבה תיכונית אך קשה בידי הדבר מה עלי לעשות?

תשובה

שלום רב:
אני מבין שאכן נקלעת למצב שאתה בעצמך מאוד מתוסכל ממנו ולכן חשוב לך בכל מחיר למצוא פתרון עצתי לך במצב רגיש זה ליצור קשר בלתי אמצעי עם דמות רבנית ולפתח שיחה ומתוך כך בטוחני שתקבל את החיזוק המתאים כמו כן כדאי מאוד להכנס לתוך בית מדרש הומה לומדי תורה ומתוך כך לספוג את אווירת הקודש. חזק ואמץ !

מיכאל ברום.