השגחה מסויימת

חדשות כיפה רבני כושרות 26/03/11 22:28 כ באדר ב'

שאלה

שלום

בעבר השתמשתי בשירותך שלכם כאשר התחתנתי והייתי מאוד מרוצה. ברצוני ליסוע לנופש באתר קיטרון . ההשגחה שלהם היא מהדריך עמק יזראעל ברשות הרב זמיר. רציתי לדעת אולי מה אתם יודעים על ההשגחה ? בדרך כלל אנו מקפידים על מוצרים מהדרין בלבד. אשמח אם תתייסחו לבשרי וחלבי. תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה!

לפני כחמישה חודשים היה שם השגחה של הרב מנת והרב בורנשטיין, ופורסם אז שהורדה הכשרות.

זאת הייתה כשרות מהדרין.

כעת יש כשרות רגילה של הרב זמיר, ופרסמנו מספר פעמים במקומות שונים שכאשר אנחנו מדברים על כשרות רגילה אין נהלים קבועים ואחידים בין הרבנויות השונות כגון: יש מקומות שמקפידים על בישול עכו"ם לאשכנזים ולא לספרדים, ויש מקומות שמשתמשים במקומות עם ירק עלים מפוקח מחרקים ויש שלא. יש מקומות שמפקחים על טבילת כלים ויש שלא.

תוכל לראות בדף השאלות בקישור המצורף:
http://www.kosharot.co.il/show_hadracha.asp?id=41603

בברכה