העברת כרטיס אישי

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 24/07/12 22:21 ה באב התשעב

שאלה

שלום!

אני עובדת בארגון גדול.

כל עובד זכאי לקבל כרטיס לפארק מים במחיר מוזל. הכרטיס זוגי.

אני רוצה לבקש מאחד העובדים שלא מתכוון לרכוש את הכרטיס, שיקנה אותו בשבילי מכיוון שאני רוצה לצרף אלי עוד 2 חברות.

מצוין בטופס הרכישה שהכרטיס הוא אישי ואינו ניתן להעברה!!!

בכל זאת אני שואלת אם הדבר מותר, מכיוון שעובדת חרדית אמרה לי שהדבר מותר מכיוון שפעם היא שמעה את אחד מיושבי ראש משאבי אנוש של מחוז ירושלים אומר משהו בסגנון של: "אם אתם מעבירים את הכרטיס למישהו אחר לפחות תשתדלו שהוא יגיע כדי שלא נשמור סתם מקום..." ולכם היא טוענת שהדבר מותר מכיוון שהם יודעים שזה נעשה...

האם מותר הדבר?

תודה רבה!!!

תשובה

בס"ד

שלום

בגלל שכתוב שהכרטיס אישי ולא ניתן להעברה- את השאלה הזאת צריך לשאול את מי שאחראי על רכישת הכרטיסים אצלכם בעבודה, הוא הסמכות המופקדת על הוצאת הכסף של מקום העבודה לקניית הכרטיסים ולכן צריך את האישור שלו.

בשורות טובות