היכרות לנישואין

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 29/07/12 08:51 י באב התשעב

שאלה

כבוד הרב שלום אני פונה לכל רב שיכול לעזור לי בנושא הזיווג. אני באמצע שנות ה- 20 לחיי. אני ממוצא תימני ובשנים האחרונות שמעתי שיעורים באמצעות קלטות של הרב עוזי משולם שליט``א. כיום הוא לא במצב בריאותי שיתאפשר לי להתייעץ אתו. בשנה האחרונה הכרתי מספר בנות יראות שמים והכל עבד כשורה, עד הפגישה החמישית והשישית שלשאלתן מיהו הרב שלי, עניתי שהרב עוזי משולם. לצערי ההמשך היה עצוב ואף אחת לא רצתה להמשיך איתי את הקשר בגלל הקשר לרב שלי הרב עוזי. הייתי שמח לקבל עצה איך עלי לנהוג ואם אפשר לקבל המלצה מהרב מה לעשות. אני בצער גדול ומחפש את זיווגי. ננוחם בציון איתן

תשובה

בס"ד

שלום
מאוד קשה לי להמליץ לך מה לעשות, אכן זה לא פשוט, לענ"ד כדאי לך להתייעץ עם רב העיר שלך (או רב השכונה/בית הכנסת/ר"מ מהישיבה התיכונית או כל ת"ח אחר) ולקבל ממנו ייעוץ והכוונה צמודה לגבי המשך דרכך בכל המובנים והבחינות.

הרבה הצלחה

(אם אין לך תחזור אלי ואשתדל "לשדך" לך אישיות תורנית כזאת קרובה למקום מגוריך)

כל טוב