גלולות להסדרת מחזור ללא מניעת הריון

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 03/07/07 11:53 יז בתמוז התשסז

שאלה

שלום כבוד הרב!

קראתי בתשובה שנתן רב משיב ממכון פועה, שישנן גלולות שאינן מונעות הריון, אלא רק מסדירות את המחזור החודשי. רציתי לדעת מה השם של הגלולות האלו, והאם ניתן ליטול אותם אם המחזור אינו מסודר ויש לי ולבעלי ימי טהרה מועטים עקב כך.

אשמח לדעת תשובה, כי הנושא מאוד חשוב לנו וקשה. או לפחות למי אני יכולה לפנות כדי לברר את הדבר.

בתודה, אלמונית.

תשובה

שלום רב,
אותו רב משיב במורשת תשאלי שם.כמו כן, יש שם תשובה בנושא. http://www.moreshet.co.il/web/shut/shut2.asp?id=61220

כדאי לך להיוועץ ברופא

כל טוב,
חיים רטיג ישיבת ההסדר "בינות" רעננה.